Cu un click ai „Empty trash!”

Perioada de izolare ne-a ținut departe de birouri. Mulți am lucrat de acasă. Acum însă revenim la treabă și constatăm că o serie de teme amânate trebuie rezolvate. A venit vremea să facem puțină ordine prin birouri? Să ne punem la punct Registrul deșeurilor? E timpul să casăm deșeurile electrice adunate prin magazii și nu știm exact cine ne poate ajuta?

E foarte simplu! Serviciul Local de Colectare este gata să ne scape de stres.

Pregătim deșeurile electrice, facem un inventar, dăm un click pe www.colecteaza.ro, completăm formularul de comandă și echipele de colectare vin și ne preiau din birouri obiectele vechi sau defecte. Pentru orice persoană juridică se asigură documentele necesare casării și scoaterii din uz. Toate deșeurile se trimit apoi la fabricile de reciclare, serviciul asigurând trasabilitatea și tratarea lor conform normelor europene de mediu.

Serviciul este gratuit, oferit de Asociația RoRec în parteneriat cu operatorii locali parteneri și este disponibil în București și în toate județele României.

Detalii sau alte informații se pot obține și telefonic, la numărul gratuit 0800.444.800, operațional de luni până vineri între orele 9.00-17.00.

Dai un click și ai ”empty trash”!

Detalii pe www.colecteaza.ro sau la TelVerde 0800.444.800.

Etichete: