Locul deșeurilor electrice nu e în casa ta! Sună-ne și le vom lua! Campanie colectare DEEE București și Ilfov

Locuiți în București sau în județul Ilfov? Aveți acasă aparate vechi sau stricate de care vreți să vă debarasați ? Nu le aruncați la gunoi sau în mediu pentru că puteți primit tichete valorice pe ele.

Între 6 aprilie și 15 mai, operatorii AXIAL LOGISTICS și ECOTRANS DANARA vor prelua deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) de la domiciliul rezidenților din București și Ilfov.

Participați la campanie prin predarea unuia sau a mai multor aparate electrocasnice, electrice sau electronice uzate / vechi sau defecte, întregi (nedezmembrate).

Cum scăpați de deșeurile electrice, fără costuri și fără efort și câștigați tichete valorice?
Pasul 1. Plasați o comandă (solicitare) de ridicare deșeuri electrice (DEEE) sunând la numărul TelVerde 0800 444 800 sau prin completarea formularului de comandă disponibil online, pe site-urile:

www.colecteaza.ro/contact/  sau www.patruladereciclare.ro/recicleaza

Pasul 2. Unul dintre cei doi Operatori Locali Autorizați să colecteze deșeuri electrice DEEE-uri (organizatori ai campaniei)vă va contacta în vederea stabilirii zilei și orei pentru ridicare.

Pasul 3. Operatorul Local Autorizat se va prezenta la adresa pe care ați indicat-o, în ziua și la ora agreate telefonic, va ridica deșeurile electrice și vă va înmâna într-un plic tichetele valorice.

Important! Preluarea deșeurilor electrice de la domiciliu se face în conformitate cu legislația în vigoare privind pandemia COVID-19. Vă rugăm să cereți operatorului informații despre măsurile de siguranță, în conversația telefonică prin care veți stabili data și modalitatea colectării.

Campania cu tichete valorice se desfășoară numai pentru locuitorii municipiului București și ai județului Ilfov. Pentru celelalte județe întrebați Operatorul Local despre bonificații, după ce ai plasat comanda telefonică sau online.

La preluarea aparatelor veți primi tichete valorice, după cum urmează:

⊕ 4 cupoane valorice x 10 ron pentru mașină de spălat rufe automată.

⊕ 3 cupoane valorice x 10 ron pentru: frigider, combină/ vitrină frigorifică, congelator cu înălțimea de min. 140 cm sau alt aparat mare utilizat pentru refrigerarea, conservarea şi păstrarea produselor alimentare, respectiv ladă frigorifică, cu lățime de minim 100 cm.

⊕ 2 cupoane valorice x 10 ron pentru:  orice alt aparat electrocasnic, electric sau electronic uzat/ vechi sau defect, întreg (nedezmembrat) cu greutate de minim 30 kg/ buc.

Locul deșeurilor nu este în casa ta! Sună-ne la 0800444800 (luni-vineri 9:00-17:00) și le vom lua!

Vedeți detalii în  regulamentul campaniei 

Etichete: