Recycling Rocks la Pitești pe 25 septembrie!

Pitești, 23 septembrie 2015 – Vineri, 25 septembrie 2015, ”Recycling Rocks!” ajunge la Pitești  în cadrul Sărbătorii Reciclării, un eveniment de două zile, 25-26 septembrie, din care face parte și deschiderea Centrului de Colectare a deşeurilor electrice si electronice, lansat de Primăria Municipiului Pitești împreună cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec. 

„Recycling Rocks!” este un proiect creat împreună cu trupele Cargo si Domino, care doreşte să promoveze un mesaj ecologic prin vocile unor artişti iubiţi de public, într-o manieră incintantă şi modernă. Membrii trupelor Cargo și Domino au înțeles importanța colectării selective a deșeurilor electrice și electronice (DEEE) și au decis să se alăture Asociației RoRec în acest proiect.  „Muzica este un limbaj universal prin care încercăm să implicăm iubitorii de rock și pe toți cei care înțeleg și iubesc muzica, dar și mediul înconjurător”, a declarat Adrian Bărar.

Pe 25 septembrie 2015, „Recycling Rocks!” la Pitești, în Piața Vasile, începând cu ora 20.00. Domino va cânta pentru prima dată la Pitești, iar trupa Cargo marchează printr-un concert aniversar, alături de piteșteni, 30 de ani de activitate. ”Recycling Rocks!” se anunță a fi un concert de neuitat la Pitești!

Invităm așadar piteștenii să colecteze selectiv deșeurile electrice și să se distreze alături de noi  la “Recycling Rocks!”, un proiect de informare şi conştientizare a populaţiei privind importanţa protejării mediului, prin intermediul muzicii oferite de Cargo și Domino.

Evenimentul marchează lansarea Centrului de Colectare Pitești, care va organiza și prima acțiune de colectare a deșeurilor electrice în Municipiul Pitești, vineri și sâmbătă, 25-26 septembrie, între orele 10.00-18.00. Sărbătoarea Reciclării aduce două zile de evenimente în premieră pentru piteșteni, care își vor putea sărbători elevii și profesorii din Patrula de Reciclare argeșeană, câștigători naționali ai ediției 2014-2015. Pe 25 septembrie, după ora 12.00, va avea loc Ziua Patrulei de Reciclare argeșene, în Piața Vasile Milea.

Vezi programul întregului eveniment aici – Program Sarbatoarea Reciclarii Pitesti

Etichete: