La Iași ”Recycling Rocks!” alături de Cargo și Domino, pe 30 octombrie!

Iași, 21 octombrie 2015 – Vineri, 30 octombrie 2015, ”Recycling Rocks!” ajunge la Iași  pentru a sărbători deschiderea Centrului de Colectare a deşeurilor electrice si electronice (DEEE), lansat de Primăria Municipiului Iași  și  Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, cu sprijinul SC Salubris S.A. 

„Recycling Rocks!” este un proiect creat împreună cu trupele Cargo si Domino, care doreşte să promoveze un mesaj ecologic prin vocile unor artişti iubiţi de public, într-o manieră incitantă şi modernă. Membrii trupelor Cargo și Domino au înțeles importanța colectării selective a deșeurilor electrice și electronice (DEEE) și au decis să se alăture Asociației RoRec în acest proiect.  „Muzica este un limbaj universal prin care încercăm să implicăm iubitorii de rock și pe toți cei care înțeleg și iubesc muzica, dar și mediul înconjurător”, a declarat Adrian Bărar.

Pe 30 octombrie 2015, „Recycling Rocks!” la Iași, pe Esplanada Palatului Culturii, începând cu ora 19.00. Domino va surprinde publicul ieșean cu piese din folclor și din rock „reciclate” într-o manieră proprie, pe acorduri de chitară, tobe, clape și țambal! Iar trupa Cargo aduce la Iași concertul aniversar pentru 30 de ani de activitate, Cargo 30. ”Recycling Rocks!” va fi un concert de neuitat! Accesul la spectacol este gratuit!

Invităm așadar locuitorii din Iași să colecteze selectiv deșeurile electrice și să sărbătorească alături de Cargo și Domino la “Recycling Rocks!” –  un proiect de informare şi conştientizare a populaţiei privind importanţa protejării mediului, prin intermediul muzicii – lansarea noului serviciu oferit lor de autoritățile locale și Asociaţia RoRec.

Evenimentul marchează lansarea Centrului de Colectare, care va organiza și prima acțiune de colectare a deșeurilor electrice în Municipiul Iași, în perioada 2-6 noiembrie. Cetățenii se vor putea debarasa de deșeurile electrice fie la unul dintre punctele provizorii de colectare amenajate la Centrul Rorec Iași (Strada Pompei nr. 3,  zona Podul de piatră) între orele 10.00-18.00, respectiv la Sediul SC Salubris S.A (Şos. Naţională nr. 43), Centrul de cartier Tătărași, str. Vasile Lupu 8, Centrul de cartier Alexandru cel Bun, str. Tabacului 1B, Centrul de cartier Nicolina, str. Petre Țuțea 2, Centrul de cartier Păcurari, șos Păcurari  34 și Centrul de Cartier Frumoasa, bld. Poitiers 20-22, între orele 10.00-16.00.

Acest eveniment este posibil datorită eforturilor comune ale partenerilor noștri, cărora le mulțumim: Primăria Municipiului Iași, SC Salubris S.A, Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Garda de Mediu Iași, Palas Inima Orașului United Business Center, Complex Comercial Egros, Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” prin Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului, cu Liga Studenților Chemis, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” prin Facultatea de Biologie și Facultatea de Geografie-Geologie, cu Liga Studenților Teris și Liga Studenților la Geografie-Geologie .

De ce și cum trebuie să colectăm deșeurile de echipamente electrice și electronice ca să trăim într-o lume curată și mai puțin poluată? Aflați pe www.rorec.ro și pe facebook.com/AsociatiaRoRec sau sunând gratuit la TelVerde 0800 444 800, zilnic, între 9-17.

Etichete: