telverde
patrula de reciclare
iso

Cum scap de aparatele vechi sau deşeurile electrice?

Sună acum gratuit la serviciul TelVerde 0800 444 800!

aparat vechi masina spalat
telverde gratuit rorec

Un român consumă, în medie, 8 baterii pe an. Pe lângă acestea, cu toţii avem aparate electrice sau electrocasnice care se strică sau pe care nu le mai folosim. Tot ce se bagă în priză sau funcţionează pe baterii, inclusiv becuri sau neoane, şi nu mai funcţionează, reprezintă deşeuri electrice şi electronice (DEEE).

Ca să scapi corect şi uşor de ele, ai acum la dispoziţie un serviciu naţional destinat tuturor românilor interesaţi să ofere un exemplu celor din jur, contribuind la protejarea mediului înconjurător prin colectarea selectivă a deşeurilor electrice. Persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare pentru aparatura electrică şi electronică.

TelVerde 0800 444 800 este serviciul tău de preluare gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituţie, a DEEE! La TelVerde 0800 444 800 poţi afla informaţii despre unde și cum te poți debarasa de deșeurile electrice, unde există puncte de colectare, când și unde sunt zile de colectare în localitatea ta, precum și alte informații despre colectarea DEEE.

Scapă corect de deşeurile electrice sau de orice aparat care se bagă în priză ori funcţionează pe baterii!

La TelVerde 0800 444 800 suni gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, zilnic între 9.00-17.00, soliciţi preluarea gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituţie a deşeurilor electrice, iar echipa locală RoRec vine şi ridică deşeurile, transportul fiind gratuit.

Conform procedurii de funcționare a serviciului TelVerde 0800 444 800, după ce ai făcut o comandă la TelVerde 0800 444 800, vei fi contactat de echipa locală RoRec. Împreună cu reprezentantul nostru local se stabileste ziua şi intervalul orar în care va avea loc ridicarea deşeurilor electrice. Termenul pentru a primi telefon din partea echipei locale este de 3 zile lucrătoare, din ziua urmatoare înregistrarii unei comenzi în call-center.
Tot ce trebuie să faci este să suni la TelVerde 0800 444 800 – un apel gratuit la un mediu curat!

Urmează pașii de mai jos:

suna gratuit la telverde

Pas 1

Sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 şi solicită ridicarea gratuită a deşeurilor electrice!

preia deseurile

Pas 2

Pe baza programării, echipa operatorului local partener va veni să preia deşeurile direct de la uşă!

transport deseuri electrice

Pas 3

Deşeurile electrice sunt încărcate şi transportate corespunzător.

reciclare deseuri electrice

Pas 4

La fabrica de reciclare, deşeurile electrice sunt supuse procesului de reciclare – află mai multe aici!