Asociația RoRec te așteaptă cu surprize la Festivalul Sinaia Forever 2015

În perioada 4-6 septembrie 2015 va avea loc cea de-a XXI-a ediție a Festivalului Sinaia Forever, unde vom fi prezenți cu surprize pentru cei mici și cei mari, la cortul RoRec. Participarea Asociației RoRec la acest eveniment marchează o lungă colaborare cu Primăria Sinaia și cu locuitorii orașului, pentru care colectarea deșeurilor electrice a devenit o obișnuință, așa cum ar trebui să fie. De aceea la Sinaia se află și un Centru de Colectare RoRec, printre cele mai vechi deschise în cadrul Rețelei Naționale de Colectare.

Dacă anul trecut suprizele din cortul RoRec au fost din ipsos, în acest an vă așteptăm cu nisip colorat. Piticii și părinții vor putea da viață prin acest atelier membrilor familiei Recicleanu, care vin cu sfaturi bune de colectare pentru oameni responsabili și atenți cu mediul înconjurător.

Le reamintim locuitorilor din Sinaia interesaţi să colecteze selectiv deşeurile electrice că o pot face la Centrul de Colectare din oraşul lor, de pe Calea Braşovului nr.2, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17.00-19.00. De asemenea, aceştia pot beneficia gratuit de serviciul de colectare de la domiciliu sau sediu de firmă a deşeurilor electrice grele sau voluminoase, sunând la TelVerde 0800 444 800, număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, zilnic între orele 9.00-17.00.

Etichete: