Membrii trupei Cargo susțin Patrula de Reciclare în drumul spre record

Membrii trupei Cargo dovedesc că ”Recycling Rocks!” si sustin activitatile tinerilor din Patrula de Reciclare. Basistul trupei, Florin ”Xbass” Barbu a amenajat în magazinul său de muzică de la Sibiu, Xbase, un punct de colectare a deșeurilor electrice.

De acum, cei care trec pragul Xbase, pentru cunoscători – ”Prăvălia lui Barbu”, găsesc nu numai o lume a instrumentelor și echipamentelor muzicale sofisticate ci și un loc unde pot preda la reciclare baterii și acumulatori uzați, becuri și neoane arse si alte aparate electrice mici.

Fiecare deșeu electric colectat la Xbase și la alte puncte ale rețelei naționale de colectare în beneficiul Patrulei de Reciclare se adaugă la performanța elevilor înscriși în program, în cursa către recordul de un milion de kilograme de deșeuri electrice colectate în România, până acum!

”Și ca muzician, și ca tată, am o legătură specială cu tinerii. Îmi place să îi ajut să descopere muzica, mă implic cu plăcere în proiecte de educație. Agenții din Patrula de Reciclare sunt foarte activi și ambițioși, merită susținuți de toți membri comunității. Există pentru oricare dintre noi un mod de a-i ajuta. Eu am instalat un punct de colectare a deșeurilor electrice în Xbase, ca să contribuim și noi la succesul acestor copiii” declară Florin Barbu.

”Muzicienii de la Cargo sunt printre ”ambasadorii” cei mai de seamă ai misiunii noastre de a mobiliza oamenii să fie mai atenți cu mediul și să adopte obiceiuri corecte față de natură și față de propria lor comunitate. Concertele din seria ”Recycling Rocks!” au făcut să ”fuzioneze” grupul fanilor trupei și cel al participanților la acțiunile noastre de colectare. Muzica și un scop nobil aduc împreună oameni oricât de diferiți. Contăm pe acest spirit de solidaritate acum, când Patrula de Reciclare are nevoie de susținerea fiecarui om, firme și instituții ca să atingă un record în educația de mediu în România” spune Andreea Idriceanu, manager de comunicare al Asociației RoRec.

”Susținem toate proiectele de mediu ale Asociației RoRec” adaugă Adrian Bărar, liderul trupei Cargo, ”si ne invităm toți fanii să devină Suporterii programului Patrula de Reciclare.”

Orice firmă, instituție sau organizație poate obține statutul de Suporter al Patrulei de Reciclare și se poate implica în mod gratuit într-un proiect național de responsabilitate socială și educație de mediu. Detalii pe www.patruladereciclare.ro

Etichete: